Solo

Op zoek naar een muzikale invulling voor uw ceremonie, receptie en/of feest? Anne komt graag (met gitarist, pianist of band) uw evenement compleet maken. Van kleine, breekbare liedjes tot swingende nummers. Voor iedere gelegenheid weet Anne de sfeer juist neer te zetten.

Huwelijksceremonie

Begin jullie ceremonie bijvoorbeeld met een welkom aan de gasten die de kerk, het gemeentehuis of een andere locatie binnenkomen voor de huwelijksvoltrekking. Anne ontvangt iedereen met a capella zang of wordt ondersteund door een gitarist of pianist. Tijdens de ceremonie vinden jullie het misschien leuk om persoonlijke nummers te laten zingen en als jullie getrouwd zijn en iedereen naar buiten gaat, is het vertrek met muziek en zang zeker leuk!

Receptie

En ook voor iedere receptie, zowel een afscheid, als een bruiloft of afstuderen, verzorgt Anne graag de zang en muziek. Dat kan zowel op de achtergrond als swingend en aanwezig zijn; afhankelijk van de wensen en wat past bij de receptie.

Feest

Is het de bedoeling dat het feest helemaal los gaat? Dan zijn er heel veel mogelijkheden. Anne speelt met een volledige band (Boom!), of in een kleinere setting zoals met een toetsenist en/of gitarist en/of drummer. Eén ding is daarbij zeker: het feest gaat helemaal los!


Dus heb je interesse in wat een optreden kost? Richt dan door rechts op de rode knop te klikken jouw evenement in en je ontvangt direct een nauwkeurige prijsindicatie.

Luister I won’t give up (Jason Mraz) van Anne:


Als je meer informatie wilt over zanglessen of optredens dan kun je contact met me opnemen via de contact-pagina. Als je iets anders wilt weten, stuur me dan even een mailtje op info@annepostma.com en je hoort snel iets terug.

Comments are closed.