Bands

Anne speelt onder andere in de bands BOOM! en Session. Heeft u interesse in een professionele band kijk dan zeker eens op hun websites of vraag meer informatie aan via de contact-pagina.


BOOM!
BOOM! heet niet voor niets BOOM!: Met hun exploderende repertoire en performance maken deze 7 ervaren muzikanten er gegarandeerd een knallende avond van! De 2 zangeressen en zanger sleuren met hun fantastische solo’s en vlammende koortjes het publiek mee in een onvergetelijke avond.

De daverende band bestaat uit een drummer, bassist, gitarist en toetsenist die niet alleen de zangsectie ondersteunen, maar zelf ook de show tot een hoogtepunt opzwepen.

Een professioneel geluids- en lichtbedrijf zorgt ervoor dat elk stukje van de BOOM!ing show op zijn best overkomt op de zaal.

Bezoek de website van BOOM!Coverband Session

Coverband SESSION is opgericht om de beste feestband van Nederland te worden. SESSION doet meer dan 90 optredens per jaar bij evenementen voor multinationals, privéfeesten en op de grote festivals in Nederland. SESSION bestaat uit negen enthousiaste, zeer ervaren muzikanten. Coverband SESSION speelt bekende recente feestelijke hits, classics, dance, rock en Nederlandstalig repertoire.

Bezoek de website van Session

Comments are closed.